Ga verder naar de inhoud

Hitachi Power Tools Netherlands

Hitachi Power Tools Netherlands

3 jaar garantie

Uitleg garantie

Prettig werken en zeker zijn van je zaak. Daarom kies je Hitachi: voor de kwaliteit, duurzaamheid en optimale inzetbaarheid.
Daar ben je van overtuigd, net als Hitachi zelf. Daarom geeft Hitachi drie jaar lang garantie op elke Hitachi machine die gekocht is vanaf 1 november 2010 (m.u.v. bijgeleverde toebehoren).
Inderdaad, Hitachi zelf is zo overtuigd van de kwaliteit van haar gereedschap, dat deze garantie op elke Hitachi machine, helemaal gratis is. Dus geen bijbetaling. Gewoon zekerheid! Op elke Hitachi gekocht bij één van de Nederlandse dealers (kijk voor de officiële Hitachi dealers op www.hitachi–powertools.nl).
Het enige dat u hoeft te doen is de Hitachi machine(s) binnen 4 weken na aankoop te registreren via de site www.hitachi-powertools.nl/garantie. 
Of vraag meteen bij aankoop even of uw dealer dat voor u doet.
Deze garantie geldt alleen op fabricagefouten.


3 Jaar Garantievoorwaarden

 1. Deze garantie geldt uitsluitend op fabricagefouten die berusten op materiaal- of productiefouten voor elke Hitachi machine, accu en lader (m.u.v. bijgeleverde toebehoren) gekocht bij een officiële Hitachi dealer in Nederland vanaf 1 november 2010.
  De gekochte machine dient binnen 4 weken geregistreerd te zijn via www.hitachi-powertools.nl/3-jaar-garantie/. Via deze site ontvangt u na registratie een Garantiecertificaat per E-mail, dat u samen met de originele factuur dient te bewaren, teneinde deze bij een eventuele claim te kunnen overleggen.
  De datum van aankoop op de originele factuur is doorslaggevend. 

 2. Hitachi verleent garantie door het kosteloos repareren van defecten aan Hitachi machines die binnen de garantietijd veroorzaakt worden door materiaal- of productiefouten. 

 3. Van garantie uitgesloten is:
  slijtage door gebruik
  defect veroorzaakt door slijtage
  defect dat het gevolg is van het niet naleven van de gebruiksvoorschriften
  defect door verkeerd gebruik
  defect door abnormale omgevingsomstandigheden
  defect door overbelasting of slecht onderhoud
  defect veroorzaakt door gebruik van niet originele Hitachi accessoires/toebehoren
  als het product uit elkaar genomen is of als er veranderingen zijn aangebracht
  reparatie die niet door geautoriseerde Hitachi reparatie dealers of Hitachi Power Tools zelf is uitgevoerd 

 4. In geval van garantie stuurt u de Hitachi machine met de originele factuur en het garantiecertificaat via uw dealer naar Hitachi Power Tools Netherlands B.V. te Nieuwegein.