Ga verder naar de inhoud

Hitachi Power Tools Netherlands

Hitachi Power Tools Netherlands

Verkoopkantoor, showroom en magazijnen in Nieuwegein

Kwaliteit en gebruiksgemak als basis
In 1966 vindt de eerste Hitachi machine haar weg in Nederland. Vanaf 1976 is Hitachi met haar elektrisch gereedschap officieel vertegenwoordigd in Europa. Met het sterke merk Hitachi neemt Hitachi Koki, moedermaatschappij van alle Hitachi Power Tools vestigingen, een vooraanstaande positie in op de markt van professioneel elektrisch gereedschap, zeker in Nederland waar de kwaliteit en het gebruiksgemak van de machines de basis zijn voor prettig werken, elke dag weer. Het Nederlandse hoofdkantoor is gevestigd in  Nieuwegein waarvandaan de professionele vakhandelaren beleverd worden en de Proline accessoires op Europees niveau worden gedistribueerd.

Gebruikersgerichte productontwikkeling en een groeiend assortiment
Luisteren naar wat de gebruikers willen en die gegevens terugkoppelen voedt het actieve R&D beleid van Hitachi. De nieuwste technologieën zorgen dat die informatie vrijwel direct wordt verwerkt in de noviteiten die Hitachi op de markt brengt. Hoe klein of hoe groot die veranderingen ook zijn, ze zijn telkens afgestemd op de dagelijks veranderende wensen van de vakman. En op de basiseigenschappen die elke Hitachi machine in zich heeft: kwaliteit, veiligheid, prestatie en zeer lange levensduur. Constante uitbreiding van het assortiment zorgt dat de vakman elke klus aankan met een betrouwbare Hitachi en dat nieuwe markten worden betreden zoals de groenmarkt met het motoraangedreven Outdoor Power Equipment.

Power for Professionals
Weten wat de vakman nodig heeft: het beste gereedschap voor elke klus. Daarom luistert Hitachi goed naar uw wensen  en ontwikkelt vanuit die basis een complete lijn machines. Machines waarmee het prettig werken is omdat aan elk detail is gedacht: ergonomie, comfort, veiligheid, inzetbaarheid.
Met eigen ontwikkelingen zoals de koolborstelloze motor in zowel accu- als elektrische machines worden de meest moderne technieken vertaald naar gebruiksgemak. Zo maakt Hitachi werk van aangenaam werken.

Profs voor professionals
Het tegemoetkomen aan de wensen van professionele eindgebruikers doe je niet zomaar. Daarom is Hitachi er trots op dat in de afgelopen jaren een belangrijk dealernet is opgebouwd. Gerenommeerde en door-en-door ervaren toeleveranciers aan de bouw, installatiebranche, industrie en tuin en park bedrijven. Bij hen kunt u terecht voor alles wat u maar wilt: deskundig advies over de juiste Hitachi, demonstratie, levering, reparatie, etc.